Buitenstal Paard

buitenstal paard

Buitenstal paard! Ben je op zoek naar een buitenstal voor je paard? We hebben diverse soorten buitenstallen in ons assortiment. We maken de stallen op maat in de werkplaats in Nederland, waardoor maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden behoren. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en ontdek onze buitenstallen voor paarden.

Buitenstal voor Paarden

Het is belangrijk dat een buitenstal stevig en stabiel is. Om die reden vervaardigen we onze buitenstallen uit hoogwaardig staal. Standaard wordt het staal thermisch verzinkt geleverd. Eventueel is het ook mogelijk om de paardenstallen te laten poedercoaten in een RAL kleur naar keuze.

We voorzien de stallen van cementvezel platen als dakbedekking en de wanden zijn voorzien van kunststof planken. Ben je op zoek naar een buitenstal, vraag dan gerust eens een vrijblijvende offerte aan. We streven ernaar je aanvraag binnen 24-uur te beantwoorden. Na akkoord van de offerte zullen we een werktekening van de buitenstal maken. Deze ontvang je ter controle, zodat je kunt controleren of deze volledig naar wens is. Na akkoord produceren we de stal in de werkplaats in Nederland.

Je kunt de buitenstal voor je paard relatief eenvoudig zelf monteren. Natuurlijk kun je dit ook overlaten aan een van onze ervaren monteurs. Zij komen dan bij jou op locatie langs om de stal te monteren.

Buitenstal van Hekwerkwebshop.nl

Hekwerkwebshop.nl is de totaal aanbieder op het gebied van hekwerken, balustrades en omheiningen. Tevens bieden we in onze webshop een uitgebreid aanbod paardenboxen, stallen en hondenkennels aan. We vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren en werken er dan ook dagelijks aan om ons aanbod te verbeteren.

Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod. Omdat we we onze paardenboxen en buitenstallen op maat maken, behoren maatwerkoplossingen tot de mogelijkheden. Neem hiervoor gerust eens contact met ons op, we helpen je graag verder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *