Drinkbak weiland paard

drinkbak-weiland-paard2

Drinkbak weiland paard

Bij Hekwerkwebshop.nl verkopen we op het gebied van paarden niet alleen paardenboxen, maar ook kunststoffen drinkbakken voor in het weiland.

In onze webshop kun je uit twee verschillende soorten drinkbakken kiezen. We bieden aan een volledig geëmailleerde en een die van plastic is. Beide drinkbakken zijn voorzien van een ventiel, daarom noemen we deze ook wel ventiel drinkbakken. Voordelen van de ventiel drinkbakken zijn dat ze gemakkelijk te monteren zijn, de onderdelen gemakkelijk vervangbaar zijn en de bakken ook gemakkelijk te onderhouden zijn.

Het verschil tussen een drinkbak voor binnen en weidedrinkbakken is dat over het algemeen de weidedrinkbakken wat groter zijn. Hier staat tegen over dat als je voor een weidedrinbak gaat, je minder keuze hebt. Ben je naast een geschikte drinkbak voor je paard ook op zoek naar jouw droom paardenbox? Dan hebben wij jou zeker wat te bieden!Een groot pluspunt bij ons is dat onze paardenboxen altijd op maat gemaakt zijn, daarbij komt nog eens dat als je een paardenbox bij ons besteld altijd zelf kunt kiezen uit een RAL-kleur naar keuze. Je kunt er dus voor kiezen om de paardenbox te laten verzinken, of te laten verzinken om hem vervolgens te laten coaten in een RAL-kleur naar keuze. In onze webshop vind je twee verschillende soorten paardenboxen. Je kunt namelijk bij ons kiezen uit twee verschillende soorten paardenboxen, namelijk de paardenbox P01 en de paardenbox P02. De paardenbox P01 is het standaard model, terwijl ons P02 model de luxe uitvoering is.

Mocht je op zoek zijn naar bijvoorbeeld voerbakken of hooiruifen voor je paard, dan kunnen we je zeker verder helpen. Neem dus gerust even een kijkje in onze webshop, of neem vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken of per mail. We voorzien je graag van passend advies.

 

banner-site

Comments are closed.