Een luxe paardenbox bouwen

luxe-paardenboxen-blog

Een luxe paardenbox bouwen

Ben jij op zoek naar de ultieme paardenbox? Dan zit je bij Hekwerkwebshop.nl zeker goed! Wij kunnen zowel een eenvoudig model als een luxe paardenbox bouwen. Namelijk de paardenbox P01 en, mocht je nou echt voor een luxe paardenbox gaan, dan raadden wij je ons paardenbox P02 model aan. Bij beide paardenboxen kun je ook nog uit verschillende soorten wanden kiezen. Neem bijvoorbeeld onze wand waarin een uitneembaar spijlenrek is verwerkt. Het grote voordeel hiervan is dat je makkelijk een voederplek kunt creƫren op het moment dat het rek uit de wand is. Wanneer het rek weer in de wand gemonteerd is, dient deze weer als gewone wand.

Onze paardenboxen worden bij productie standaard gecoat. Je hebt de mogelijkheid om je paardenbox te laten coaten in een RAL-kleur naar keuze. Ook maken wij altijd onze paardenboxen op maat voor je in de door jou aangegeven maten. Laat ons weten wat je eisen zijn en wij maken een luxe paardenbox op maat.
Als je ervoor kiest om bij ons je nieuwe wanden te bestellen, dan heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een wand die geheel gesloten is, of voor een wand die minimaal voor de helft open is. Hierbij is het open gedeelte zoals je dus weet opgevuld met een spijlen rek. Sommige mensen kiezen ervoor om hun paardenbox zelf te monteren, dat is natuurlijk mogelijk. Bij beide varianten heb je de mogelijkheid om alle benodigdheden bij geleverd te krijgen zodat je de paardenbox zelf kunt monteren.

paardenbox

Een paardenbox kopen van Hekwerkwebshop.nl is altijd een goede keuze!

Wij als specialist op het gebied van paardenboxen hebben namelijk al jaren ervaring in het ontwerpen en produceren van maatwerk staalproducten. Denk naast onze paardenboxen ook bijvoorbeeld aan de inrijpoorten, balustrades, Franse balkonhekken, afrasteringen en balustrades. We denken graag met je mee over een passende maatwerkoplossing. Wil je misschien nog wat meer informatie, dat kan natuurlijk! Kijk gerust even op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. We staan je namelijk graag te woord.

paardenbox-banner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *