Kunststof drinkbak paard

kunststof-drinkbak-paard

Een belangrijk deel van een paardenbox is de drinkbak. Bij Hekwerkwebshop bieden we verschillende soorten aan. De ene soort is gemaakt van plastic, terwijl de ander volledig geëmailleerd is. Het voordeel van ventiel drinkbakken is dat ze gemakkelijk te monteren, de onderdelen makkelijk te vervangen en onderhouden zijn. In onze webshop vind je nog meer accessoires voor je paard. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voerbakken, hooiruifen of een verschillende soorten en maten schoppen.

Wij als Hekwerkwebshop.nl bieden je een weidedrinkbak of een drinkbak voor binnen aan.   Weidedrinkbakken zijn over het algemeen wat groter, maar daar tegen over staat weer dat er minder soorten drinkbakken zijn voor op het land.Paardenboxen bestellen op maat, doe je eenvoudig en snel op Hekwerkwebshop.nl! Op zoek naar ‘de’ paardenbox? Dan hebben wij van Hekwerkwebshop.nl jou zeker wat te bieden! Onze paardenboxen zijn altijd op maat gemaakt, daarbij komt nog eens dat je wanneer je een paardenbox bij ons besteld altijd zelf kunt kiezen uit een RAL-kleur naar keuze. Je kunt dus de paardenbox laten verzinken, of laten verzinken om hem vervolgens te laten coaten in een RAL-kleur naar keuze. Bij ons kun je kiezen uit twee verschillende soorten paardenboxen, namelijk de paardenbox P01 en de paardenbox P02. De paardenbox P01 is het standaard model, de P02 is de luxe uitvoering.

Buiten onze paardenboxen om verkopen wij ook hekwerken, balustrades, inrijpoorten en afrasteringen. Wij willen zorgen er elke dag opnieuw weer voor dat ons aanbod in onze webshop zo compleet mogelijk is.

Bij interesse of eventuele vragen kun je altijd even contact met ons opnemen door middel van te bellen of ons een mail te sturen op onze desbetreffende e-mail.

Wij helpen je namelijk graag verder.

.banner-site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *