Maten van een paardenbox

maten van een paardenbox
Maten van een paardenbox! Vraag je je misschien af of er verschillende maten van paardenboxen zijn? Dan ben je zeker niet de enige! Ga je voor een paardenbox op maat? Dan ben je bij Hekwerkwebshop.nl aan het goede adres! Wij leveren namelijk al onze paardenboxen op maat gemaakt.

Alle producten in onze webshop worden in Nederland in onze eigen zaak op maat gemaakt. Dit betekent dus dat wij garant staan voor goed werkende producten. De paardenboxen kunnen verzinkt worden geleverd, maar ook verzinkt en gecoat. Kortom, je kunt je eigen paardenbox dus helemaal zelf in de juiste kleur en afmeting samenstellen.

Maten van een paardenbox

maten van een paardenboxOp het moment dat je de afmetingen voor je box gaat bepalen, willen wij u hier graag mee helpen door middel van de volgende tip. Namelijk; Ga voor een zo groot mogelijke paardenbox.

De reden hiervoor is dat het paard elke dag genoeg ruimte moet hebben om zich te kunnen bewegen en dat wordt een stuk lastiger in een paardenbox met minimale afmetingen. Bij het kiezen van de voorwand komt ook veel kijken. Er zijn twee verschillende soorten voorwanden. Namelijk een met draaideur en een met schuifdeur.

Je ziet steeds vaker dat mensen kiezen voor een voorwand met schuifdeur, want hierdoor heb je meer ruimte over. Ook speelt de veiligheid van het paard hier een belangrijke rol in. Het is namelijk makkelijker voor het paard om met een schuifdeur de box in en uit te gaan.

Een paardenbox van Hekwerkwebshop.nl

Een paardenbox kopen van Hekwerkwebshop.nl is altijd een goede keuze! Wij als specialist op het gebied van paardenboxen hebben namelijk al jaren ervaring in het ontwerpen en produceren van maatwerk staalproducten. Denk hierbij naast paardenboxen ook aan inrijpoorten, balustrades, Franse balkonhekken, afrasteringen en balustrades. We denken graag met je mee over een passende maatwerkoplossing.

paardenbox-banner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *