Onderdelen paardenbox

onderdelen paardenbox
Onderdelen paardenbox! Wil je meer weten over de onderdelen van een paardenbox? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Een paardenbox bestaat uit veel verschillende onderdelen, zoals de planken, het stalen frame, enz.

Onderdelen paardenbox

onderdelen paardenboxenEen paardenbox bestaat uit een aantal onderdelen. Wanneer men voorheen een paardenbox zou aanschaffen, kozen ze vaak voor de standaard uitvoering met houten planken. Tegenwoordig zie je steeds vaker dat men hun paardenbox laat bekleden met kunststof planken. Het voordeel van een paardenbox met kunststof planken is dat deze veel langer meegaan. Houten planken verrotten namelijk in de loop der jaren, werken en absorberen urine. Daarom is het verstandiger om op het moment dat je een paardenbox aanschaft, te kiezen voor kunststof planken.

Verder bestaat een paardenbox uit een stalen frame. Natuurlijk is er ook nog de mogelijkheid om je paardenbox zelf verder aan te kleden doormiddel van een drinkbak, voerbak of het plaatsen van een hooiruif. De drinkbakken zijn gemaakt van plastic en zijn in een aantal kleuren verkrijgbaar in onze webshop. Onze hooiruiven worden standaard verzinkt geleverd.

Onderdelen paardenbox online bestellen

De onderdelen voor een paardenbox online bestellen? Dat kan! We hebben diverse soorten onderdelen voor een paardenbox in ons assortiment. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de wanden, voorbakken en hooiruifen. Ook is het mogelijk om nieuwe planken aan te schaffen voor je huidige boxen. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod onderdelen paardenboxen.

Een paardenbox van Hekwerkwebshop.nl

Een paardenbox van Hekwerkwebshop is altijd een goede keuze! We streven er namelijk naar totaal aanbieder op het gebied van paardenboxen te zijn. Dagelijks werken we er dan ook aan onze producten te verbeteren en ons assortiment uit te breiden. De paardenboxen worden op maat gemaakt uit hoogwaardig staal en voorzien van kunststof Govaplast planken. Doordat we de boxen op maat vervaardigen, behoren maatwerkoplossingen tot de mogelijkheden. Neem hiervoor gerust eens vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee over een passende maatwerkoplossing voor jou paarden.

paardenboxen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *