Paardenbox Kopen

paardenbox kopen

Een paardenbox kopen kan eenvoudig online. We hebben in onze Hekwerk Webshop diverse soorten paardenboxen die je eenvoudig online kunt kopen. We vinden het belangrijk totaal aanbieder te zijn op het gebied van paardenboxen en werken hier dan ook dagelijks aan. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door ons aanbod.

Paardenbox kopen van Hekwerk Webshop

paardenbox kopenIn onze Hekwerk Webshop kun je eenvoudig online een paardenbox kopen. We hebben diverse modellen waar je uit kunt kiezen. Vraag gerust een een vrijblijvende offerte aan of informeer naar de mogelijkheden.

De paardenboxen produceren we in de werkplaats in Nederland. Hierdoor behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden. Het frame van de boxen wordt vervaardigd uit hoogwaardig staal en de planken zijn van kunststof. Het voordeel van kunststof planken is dat deze niet rotten of werken. Hierdoor gaan deze langer mee.

Standaard worden de paardenboxen thermisch verzinkt geleverd, maar het is ook mogelijk om deze te laten poedercoaten in een RAL kleur naar keuze. Bijna iedere kleur behoord tot de mogelijkheid.

De boxen zijn eenvoudig zelf te monteren. Eventueel kun je dit ook overlaten aan een van onze ervaren monteurs. Zij komen dan bij je op locatie langs om de paardenboxen te monteren.

Paardenbox kopen doe je eenvoudig online

Een paardenbox kopen doe je eenvoudig online via Hekwerkwebshop.nl. Naast paardenboxen kun je er ook terecht voor diverse stalbenodigdheden als drinkbakken, voerbakken en hooiruiven. Neem geruste eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod. Hekwerk Webshop heeft tevens een uitgebreid assortiment afrastering, omheiningen en balustrades.

Ben je op zoek naar een specifieke paardenbox of heb je zelf een ontwerp gemaakt. Neem dan gerust eens contact met ons op of bezoek onze showroom te Urk. We gaan graag in gesprek om tot een mooi eindresultaat te komen.

paardenboxen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *