Paardenbox online

paardenboxen-2

Paardenbox online

Een paardenbox online bestellen kan eenvoudig en snel op Hekwerkwebshop.nl! Wij helpen je namelijk graag verder als het gaat om maatwerk producten als paardenboxen, hekwerken, balustrades, inrijpoorten en afrasteringen. De reden dat wij voor het online verkopen van paardenboxen gekozen hebben is dat dit veel makkelijker werkt voor de klant. Het is voor ons mogelijk een paardenbox op maat te maken, precies zoals je de box zelf in gedachten had. Het is vanzelfsprekend mogelijk om voor een paardenbox op maat advies aan te vragen. Vraag gemakkelijk online een offerte aan met specificaties naar wens.

online-paardenbox-blog

De mogelijkheden

Op het moment dat je een paardenbox wilt laten maken zijn er verschillende mogelijkheden waar je over na kunt denken. Niks is namelijk te gek, we kunnen je zelfs een wand aanbieden met een uitneembaar spijlenrek. Deze is er gemakkelijk uit te halen en weer in te zetten. Door middel van het uitneembare spijlenrek kun je eenvoudig een voederplek maken door de spijlen eruit te halen.

Je kunt de paardenbox zo eigen maken als je hem wil voor je paard. Je kunt in eerste instantie natuurlijk al de grootte van de paardenbox bepalen. Bij Hekwerkwebshop.nl kun je ervoor kiezen om de paardenbox te laten verzinken of te laten verzinken + te coaten.

In onze webshop zijn twee verschillende soorten paardenboxen te vinden. Namelijk, de paardenbox P01 en de paardenbox P02. De P01 is ons basis model en de P02 ons zo geheette luxe model.

Als er ingemeten moet worden kun je voor twee opties kiezen. Je kunt de ruimte zelf opmeten, maar ook is het mogelijk dat wij op locatie in komen meten. Door middel van dit kunnen we je zo goed mogelijk helpen met de op maat gemaakte paardenbox. Wanneer deze geproduceerd is kunnen we het zelfs op locatie komen monteren. Met behulp van onze service zorgen we ervoor dat je je niet druk hoeft te maken op het moment dat je de paardenbox gaat bestellen. Wij helpen je graag verder als er nog meer vragen zijn.paardenbox-banner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *