Paardenboxen op maat

paardenboxen op maat

Ben je op zoek naar paardenboxen op maat? Dan helpen we je bij Hekwerkwebshop.nl graag verder! We vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren. Om die reden vervaardigen we onze paardenboxen op maat en kunnen we deze op jou specifieke wensen afstemmen.

Onze paardenboxen zijn in elke maat beschikbaar en worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Nederland. De paardenboxen die bij ons gemaakt worden zijn standaard voorzien van een hoogte van 220 cm. De breedte kun je altijd zelf bepalen op het moment dat je de offerte aanvraagt.

Bij ons heb je de mogelijkheid om je paardenbox te laten verzinken. Ook kun je hem laten verzinken en vervolgens laten coaten in een RAL-kleur naar keuze.

Paardenboxen op maat

paardenboxen op maatWij bieden je twee verschillende soorten paardenboxen aan. Namelijk het P01 model en het P02 model.

De paardenbox P01 is ons basis model waarvoor geldt dat je hem kunt laten verzinken en/of te laten coaten in een RAL-kleur naar keuze. Dit geld ook voor ons p02 model.

Het paardenbox P02 model van ons is het luxe model, het verschil zit hem vooral in de opbouw van het frame. Verder bevatten het P01 en P02 model wel dezelfde kunststof planken. Het voordeel van kunststof planken ten opzichte van bijvoorbeeld houten planken is dat deze niet rotten of werken. Hierdoor hebben de paardenboxen een lange levensduur. We leveren de planken van Govaplast in verschillende kleuren.

Een paardenbox op maat van Hekwerkwerkwebshop.nl

Een paardenbox van Hekwerkwebshop.nl is altijd een goede keuze! Onze paardenboxen zijn altijd op maat gemaakt. Dat houdt in dat je helemaal zelf kunt bepalen hoe groot de paardenbox wordt.

Naast onze paardenboxen produceren wij ook inrijpoorten, hekwerken, balustrades en afrasteringen. Wij doen elke dag opnieuw ons best voor de klant om ons aanbod zo compleet mogelijk te maken.

Mochten er vragen zijn of heb je interesse in een van onze producten? Dan kun je gerust even contact met ons opnemen. Wij voorzien je graag van passend advies.

paardenbox-banner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *