Paardenboxen te koop

paardenboxen te koop
Paardenboxen te koop! Ben jij op zoek naar paardenboxen van hoge kwaliteit? Neem dan eens een kijkje in onze Hekwerk Webshop. We hebben diverse soorten paardenboxen in ons assortiment, die worden vervaardigd in de werkplaats in Nederland. We streven ernaar totaal aanbieder te zijn op het gebied van paardenboxen en werken hier dan ook dagelijks aan. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.

Paardenboxen kopen

paardenboxen te koopOnze paardenboxen kun je online kopen. We hebben diverse soorten voor- en tussenwanden die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Het framewerk van de boxen zijn van hoogwaardig staal en de planken van onze paardenboxen zijn van kunststof. Wij hebben hiervoor gekozen omdat kunststof planken langer meegaan dan houten planken, kunststof planken verrotten namelijk niet, deze kunnen alleen uitdrogen op de langere termijn. Eventueel is het mogelijk om een paardenbox te bekijken in onze showroom te Urk, Flevoland.

Een paardenbox monteren is niet moeilijk en dit is daarom eenvoudig zelf te doen. Eventueel is het mogelijk om paardenboxen te laten monteren door onze ervaren medewerkers. Neem gerust eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We bieden nieuwe op maat gemaakte paardenboxen te koop aan!

Wanneer je een paardenbox wilt inmeten geven wij je hiervoor graag tips. We adviseren een zo groot mogelijke paardenbox, dit omdat je paard ook genoeg ruimte nodig heeft om zich vrij te kunnen bewegen in de box. Dit gaat natuurlijk wat lastiger in een box met minimale afmetingen.

Paardenboxen te koop via Hekwerk Webshop

Bij Hekwerkwebshop.nl zit je altijd goed als je op zoek bent naar een paardenbox. Wij als specialist op het gebied van paardenboxen hebben namelijk al jaren ervaring in het ontwerpen en produceren van maatwerk staalproducten. Denk hierbij naast paardenboxen ook aan inrijpoorten en balustrades. We denken graag met je mee over een passende maatwerkoplossing. Mocht je interesse in een paardenbox hebben of eventuele vragen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je namelijk graag verder.
paardenbox-banner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *