Wanden paardenbox

wanden paardenboxBen jij op zoek naar de juiste wanden voor jouw paardenbox? Dan kunnen we je bij Hekwerkwebshop.nl zeker verder helpen! Wij bieden je namelijk allerlei verschillende voor -en- tussenwanden op maat gemaakt aan. Daarbij kunnen deze ook verzinkt of verzinkt en gecoat worden in een RAL-kleur naar keuze. Je kunt kiezen uit twee verschillende soorten type paardenboxen. Het model Paardenbox P01 model en het Paardenbox P02 model. Het P01 model is in zekere zin ons basis model. Paardenbox P02 is ons luxe uitvoering.

 

Hieronder zijn een viertal voorbeelden te vinden van wanden uit onze webshop:

1. Voorwand met schuifdeur
De voorwanden is half gesloten en standaard voorzien van een voeropening. Je kunt kiezen of de deur links of rechts gemaakt dient te worden.

voorwand-type-1

Dit is de standaard schuifdeur van het Paardenbox P01 model.

2. Voorwand met draaideur
Deze voorwand is half gesloten en voorzien van een draaideur.

paardenbox-voorwand-type-2-licht-hout-draaideur

Dit is de voorwand met draaideur van het Paardenbox P02 model.

3. Tussenwand overgang A
Dit is een tussenwand van het Paardenbox P01 model.

overgangswand-tussenwand-type-1

4. Tussenwand overgang B

tussenwand-half-gesloten-half-open-p02

Overangswand van hoog naar laag. Het onderste gedeelte van de wand is gevuld met kunststof planken en de bovenzijde met spijlen. Dit is een tussenwand van het Paardenbox P02 model.

wanden-paardenbox-blog

 

De planken van de paardenboxen zijn voorzien van kunststof planken. Deze zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Deze planken zijn voorzien van gerecycleerd plastic en een harde massieve kern. Door de tand-en-groefverbinding is het monteren van de planken zeer eenvoudig. Verder zorgt dit voor een goede stabiliteit.

paardenbox-banner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *