paardenboxen kopen

Paardenboxen Kopen

Wilt u paardenboxen kopen? Het kan in onze Hekwerk Webshop. We hebben diverse soorten paardenboxen in ons assortiment en die kunnen eenvoudig online op maat besteld worden. We streven ernaar totaal aanbieder te zijn op het gebied van paardenboxen en accessoires te zijn. Om die reden werken we er dan ook dagelijks aan om ons aanbod zo compleet mogelijk te maken.

Online paardenboxen kopen

We hebben als doel gesteld om online paardenboxen kopen zo eenvoudig mogelijk te maken. In onze paardenboxen vind u een aantal verschillende modellen boxen waar u uit kunt kiezen. Van ieder model kan uit een ruim aanbod voor- en tussenwanden gekozen worden. De wanden hebben een vaste hoogte en kunnen in iedere gewenste lengte besteld worden.

Standaard leveren we de Paardenboxen thermisch verzinkt. Eentueel kunnen de wanden gepoedercoat worden in een RAL kleur naar keuze. Na het bestellen zullen onze ervaren medewerkers de box voor u op maat maken. Het staal werk wordt op maat gezaagd, gelast en afgewerkt. Zodra het frame verzinkt of eventueel gecoat is, worden de planken op maat gezaagd en kan de Paardenboxen geleverd of gemonteerd worden.

Standaard kunt u de paardenboxen kopen met kunststof planken. Deze zijn in verschillende kleuren leverbaar en raden wij zeer aan. Het voordeel van kunststof planken ten opzicht van hout, is dat deze niet gaan werken. Hierdoor gaan deze lang mee en heeft u jaren gemakt van de door uw gekozen paardenbox.

Paardenboxen van Hekwerkwebshop.nl

Een paardenbox kopen van Hekwerk is een goede keuze. We hebben namelijk al jaren ervaring in het ontwerpen en produceren van maatwerk staal producten. Denk hierbij naast paardenboxen ook aan inrijpoorten, hekwerk en balustrades. We streven ernaar totaal aanbieder te zijn en werken hier dan ook hard aan.

Eventueel is het mogelijk om uw paardenbox op locatie te laten monteren. Neem voor een prijsaanvraag of vraag gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We helpen u graag verder!