paardenboxen prijslijst

Paardenboxen Prijslijst

Ben jij op zoek naar een paardenboxen prijslijst? Dan hoef je niet ver te zoeken! In onze Hekwerk Webshop bieden we diverse soorten paardenboxen aan. De prijzen hiervan kun je eenvoudig online vinden. We streven ernaar om totaal aanbieder op het gebied van hekwerken, afrastering en paardenboxen te zijn. Om die reden werken we er dan ook hard aan om ons aanbod te verbeteren.

Paardenboxen Prijslijst

Zoals hierboven aangeven vind je de prijzen van onze paardenboxen online in onze Hekwerk Webshop. We hebben een aantal verschillende modellen waaruit gekozen kan worden. Vervolgens kun je een selectie maken uit een diverse aanbod voor- en tussenwanden. De wanden hebben een standaard hoogte en kunnen in iedere gewenste lengte online besteld worden. Je geeft eenvoudig de gewenste lengte op en de website berekend je prijs.

De paardenboxen worden standaard thermisch verzinkt en kunnen eventueel gecoat worden in een RAL kleur naar keuze. Hierdoor kun je de boxen afstemmen op de bestaande boxen of kleuren in de stal.

Na het bestellen van de boxen worden deze op maat voor je gemaakt. Onze lassers zullen het frame vervaardigen en deze wordt na het afwerken geleverd of gemonteerd in combinatie met het plank werk. Standaard hebben onze boxen kunststof planken. Dit omdat hout gaat werken en de kunststof planken een langere levensduur hebben.

Het is mogelijk om het hout in bestaand paardenboxen te vervangen door kunststof planken. De prijslijst hiervan vind je in onze webshop.

Paardenboxen laten monteren

Het is tevens mogelijk om de paardenboxen te laten monteren door een van onze ervaren monteurs. De kosten hiervan kun je eenvoudig opvragen. Tevens is het zo dat wanneer je speciale wensen hebt, je gerust contact met ons kunt opnemen. Tevens is het zo dat we paardenboxen op maat naar jouw wensen kunnen maken. Ontdek de mogelijkheden op Hekwerkwebshop.nl en vraag gerust een prijslijst aan.